Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde tarafından
roborock s5 max akıllı robot süpürgem hata vermekte. xiaomi roborock s5 error 5 hatası vr xiaomi roborock s5 error 7 hatası vermekte. Bu hata nedir ve nasıl çözebilirim?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Akıllı robot süpürgeniz ana fırçası, yan fırçası veya tekerleklerinin dönmesini engelleyen bir şey olduğunda sizlere error 5 veya error 7 (hata kodu 5, hata kodu 7) kodlarını vermektedir. Aslında akıllı robot süpürgemiz bize hepimizin gözden kaçırdığı, unuttuğu bir şeyi hatırlatmak istiyor. Kendisinin de bakıma ihtiyacı olduğunu. Zamanla evdeki tüyler ana fırçaya, yan fırçaya ve tekerleklere dolanabilmekte ve onların dönmesini engellemekte. Hatta akıllı robot süpürgelerinizin kimi zaman komut almasına rağmen hareketsiz kalmasının temel sebebi de budur. Bu gibi durumlarda akıllı robot süpürgenizin genel bakımını yapmanız gerekmektedir. Öncelikle ana fırçanızı yan klipslerine basarak çıkartın ve etrafına dolanan ne varsa temizleyin. Yan fırçanızı uygun bir tornavida ile çıkartarak anı işlemi uygulayın. Burada dikkat etmeniz gereken konu akıllı robot süpürgelerde hiçbir zaman vidayı zorlamayın. Vida yalama olursa çok büyük bir maliyetler karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu yüzden vidayı sıkarken de çok sıkmayın. Tutacak kadar sıkmanız yeterlidir. Son olarak tekerleklerinizi inceleyin. Tekerleklerin dönmesini engelleyen şeyleri elinizle temizleyin. Örnek olması açısından irobot i7+ için çektiğimiz akıllı robot süpürge bakımı nasıl yapılır isimli videoyu aşağıda izleyebilirsiniz. İşlemler birebir aynıdır.



tarafından
dediklerinizin hepsini yaptım ama sorun düzelmedi. İstanbulda gidecek teknik servis de bulamıyorum. çoğu sadece kendi sattıkları ürüne bakıyorlar. internetten aldığım için suan tam.anlamiyla elimde kaldı ürün. öneri var mi?
tarafından
İnanın bu tür yazıları görünce çok üzülüyorum. Sadece Bulabilirim.com da dahi sayısız konu ve video var. Çok ama çok geçmiş olsun. 0551 989 9836 numaralı telefondan teknik servis hakkında destek alabilirsiniz. Son derece güvenilir bir servistir. Anneler günü kampanyası indirimi talep etmeyi unutmayın.
tarafından
+1
tekrar merhaba, konuyu xiaomi'nin central ofisine yazdım. anında dönüş yaptılar. Türkiyede günlerce herkoldan yardım aradıktan sonra iki paragraflık mail ile çözüldü problem.
yukarıdan çok hafif baskı uygulayıp, 10 ile 15 saniye arasında ileri geri itince düzeldi. söktüğümde çıkmayan parça bu şekilde kustu kendini.
desteğiniz için teşekkür ederim
tarafından
Çözümü burada paylaştığınız için teşekkür ederim. Aynı sıkıntıyı yaşayan biri olursa en azından çözümü kolaylıkla bulabilir sayenizde.

İlgili sorular

1 cevap
13, Mayıs, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
16, Aralık, 2020 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
15, Haziran, 2021 Teknoloji ve Yaşam kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...