Teknoloji ve Yaşam kategorisinde tarafından
Merhaba,

Evime vantilatör almak istiyorum. Hem kaliteli hem görünüşü güzel vantilatör arayışındayım. Fakir marka vantilatörler çok hoşuma gitti. Fakir tvl 90 kule tipi vantilatör yorum yapabilir misiniz? Daha önce fakir marka vantilatör kullananlar var ise fakir tvl 90 s yorumları paylaşırlarsa mutlu olurum. Fakir tvl 90 s kule tipi vantilatör yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim. fakir tvl 90 ve 90 s farkı?

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Fakir tvl 90 kule tipi vantilatör yorum ve inceleme / Fakir tvl 90 ve 90 s farkı

Fakir marka TVL 90 ve TVL 90 s vantilatörler vantilatörden ne bekleyebilirseniz var ise o beklentiyi karşılayabilecek düzeyde cihazlardır. En düşük modunda dahi çok güçlü rüzgar verir ki en yüksek modunda fırtına kopuyor sanırsınız :) Malzeme kalitesi en üst düzeydedir. Ürün ben kaliteliyim diye bağırır. Görsel anlamda da sizi rahatsız etmez oldukça şıktır. Buraya kadar yeterince övdüysek artık eleştirilere geçebiliriz :) Fakirin TVL serisi oldukça gürültülü cihazlardır. Bir vantilatörden beklemediğiniz kadar çok gürültü çıkartırlar. Bu konuda hassassanız kesinlikle bu cihazlardan uzak durun. En düşük seviyede dahi çok ses çıkartırlar ki en yüksek seviyede ki sesi tahmin dahi edemezsiniz.

image

Fakir tvl 90 s sıcak üfler mi?

Fakir TVL 90 ve TVL 90 s modellerinin sıcak hava üfleme özelliği yoktur. Adı üstünde vantilatör.

image

Fakir tvl 90 ile tvl 90 s arasındaki fark nedir?

Fakir tvl 90 s ile tvl 90 arasındaki rek fark renk farkıdır. Fakir TVL 90 gümüş gri rengindeyken TVL 90 S serisi beyaz olan modelidir. Zevkler kişiden kişiye göre değişiyor olmasına karşın gümüş gri renginde olan TVL 90 modeli çok daha güzel ve kaliteli durmaktadır.


Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...