Teknoloji ve Yaşam kategorisinde tarafından
Merhaba,

windows ile oturum açarken açılış sayfasına 2 kullanıcı çıkıyor hesabı ve şifre geçersiz diyor. İnternette bakmadığım sayfa kalmadı. Herkes kullanıcı hesabı kaldırı ya işletim sistemi üzerinden ya da komut istemi üzerinden tarif ediyor. Ancak hiçbir yerde 2. kullanıcı hesabı zaten gözükmüyor. Çok sinir olmuş durumdayım. windows 10 açılırken 2 hesap çıkması sorunumun çözümü için yardımcı olmanız mümkün müdür?

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Muhtemelen sizin de belirttiğiniz gibi sorununuzu anlattığınızda herkes 2. bir kullanıcı hesabı açtığını düşünmesi nedeni ile çözüm olarak bu kullanıcı hesabı kaldırmayı anlattı ve doğal olarak alakasız çözümler sundular. Sizin sorununuz işletim sisteminizde başka bir kullanıcı olması değil yanlışlık ile windows local kullanıcı eklemenizdir. Peki windows local kullanıcı kaldırma işlemini nasıl yapacağız? Sorunun çözümü çok basit

Öncelikle windows tuşuna basarak alttaki resimde olan kullanıcı resminize tıklayın.

image

Açılan pencerede hesap ayarlarını değiştire tıklayın.

Açılan sayfada bunun yerine bir yerel hesap ile oturum açın a tıklayın ve işlemi tamamlayın. Sorununuz çözülmüş olacaktır. Tekrar microsoft hesabı ile giriş yapmak isterseniz aynı sayfaya ulaşarak bu seferde microsoft hesabı ile giriş yapı seçerek işlemi bu şekilde tamamlayabilirsiniz.


İlgili sorular

Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...