Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde tarafından
Çöp istasyonlu robot süpürge yorumları, çöp istasyonlu robot süpürge tavsiye, çöp istasyonlu robot süpürge karşılaştırma?

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Çöp istasyonlu robot süpürge yorumları, Çöp istasyonlu robot süpürge karşılaştırma

Aslında daha önceki konularda çöp istasyonlu robot süpürgeler konusunda oldukça değinmiştik. Ancak bir kere daha üzerinden geçelim. Öncelikle çöp istasyonlu robot süpürge alayım aylarca arkama yaslanayım her şeyi makine yapsın düşüncesinde iseniz yanılıyorsunuz. Hadi diyelim içerisindeki çöpü istasyona boşalttı. Peki robot süpürgenizin hepa filtresini kim temizleyecek? Yine siz. Robot süpürgenizin sensörlerini ve fırçalarını kim temizleyecek? Yine siz. Çöp istasyonundaki çöpü dolduğunda kim atacak? Yine siz. Hem de her çöp attığınızda çöp torbası için cebinizden para ödeyerek. Bitti mi? Bitmedi. Devam edelim. Çöp istasyonunu fişe takmayacak mısınız? Takacaksınız. Bu da elektrik faturanıza fark olarak yansıdı mı? Yansıdı. Daha devam edelim. Normal şartlarda robot süpürgeniz yanlışlıkla da olsa ıslak zemin üzerinden geçerken bir kısım su/nem alarak kendi haznesine hapsetti. Bu suyu siz normal şartlarda döküyorsunuz. İçerisinde haftalarca beklemiyor. Çöp istasyonunda biriken bu nem zamanla sorunlara yol açtığı gibi istasyonu mikroplar içinde bir çöp istasyonu haline getirmiş oluyor.

Bir diğer konuda herhangi bir ürüne ne kadar çok özellik eklerseniz bozulma olasılığı o derece çok artar. Akıllı robot süpürgeler zaten hassas aletlerken bir de bu sorunlu cihazlara çöp istasyonu eklediğinizde sorun çıkartma olasılığı doğal olarak 2 kat artıyor diye düşünebilirsiniz. Şahsi düşüncem çöp istasyonları robot süpürge sektörüne bir artı değil eksidir. Kısacası çöp istasyonlu robot süpürge tavsiye eder misiniz diye sorarsanız kullanıcı yorumu olarak kesinlikle etmem. Ancak maddi durumunuz çok iyidir bu söylediklerimi dikkate almayabilirsiniz.

Bulabilirim.com Akıllı Robot Süpürge Destek Ekibi


İlgili sorular

1 cevap
17, Kasım, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde yc tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
1 cevap
1 cevap
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...