Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde tarafından
Merhabalar robot süpürgemi her gün saat 13.00 da tüm evi temizlemesi için ayarladım. Bu sorun yaratır mı? Kullanım ömründe azalma olur mu? Ayrıca her daim şarjda kalması sorun çıkartır mı? Robot süpürgelere ne yaparsak kullanım ömrü azalır veya süpürge de sorun olur?

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Merhaba;

Robot süpürge her gün çalıştırılır mı?

Evet robot süpürge her gün çalıştırılır. Hatta bence her gün çalıştırılması gerekmektedir. Zaten akıllı robot süpürgeleri almamızın nedeni her gün çalışması ve evimizin tertemiz olması değil mi? :) Her gün çalışan robot süpürgenin kullanım ömrü tabi ki azalacaktır. Ancak kullanım ömrü azalmasın diye ihtiyacınız olduğunda nasıl arabanızı kullanmamazlık yapmıyorsanız robot süpürgenize de bu şekilde bakmamanız gerekir. Aynı düşünce ile ayda bir çalışan robot süpürgenin de ömrü her gün çalışan robot süpürgeye göre daha uzun olacaktır.

Robot süpürge her zaman şarjda mı kalmalı?

Bu konuyu Akıllı Robot Süpürge Sürekli Şarjda Mı Kalmalı başlıklı konumuzda detaylı bir şekilde inceledik. Buraya göz atabilirsiniz.

Robot süpürgelerin ömrü nasıl uzatılır?

Robot süpürgelerin bakımını düzenli olarak yapmazsak, en az iki yılda bir servise bakıma göndermezsek akıllı robot süpürgenizin ömrü kısalacaktır.

Bulabilirim.com Akıllı Robot Süpürge Destek Ekibi


İlgili sorular

Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...