Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde tarafından
Akılllı robot süpürgemin aplikasyonunda no mop zone yazıyor. no mop zone ne anlama geliyor, no mop zone ne işe yarıyor? Bir de No Mop Installed ne demek?

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

No mop zone ne demek?

No mop zone özelliğini mop yapılmasını istemeyeceğiniz alanların aplikasyon üzerinden işaretlenmesi olarak tanımlayabiliriz. Bu özelliği kullanıcılar kimi zaman mop yapılmasını istemediği alanları işaretlemek kimi zamanda evdeki halıları seçerek akıllı robot süpürgesinin halıları mop yapmasını engellemek için kullanmakta.

image

Yukarıdaki resimde no mop zone işaretlenmiş evin bir kısmını görebilirsiniz. Bu işaretli alanı akıllı robot süpürgeniz süpürecek ancak mop yapmayacaktır.

No Go Zone Ne Demek?

Ek bilgi olarak No go zone yazısı hakkında da bilgi vermek istedim. No go zone ile yukarıdaki resimde olduğu gibi bir alan seçtiğinizde bu sefer akıllı robot süpürgeniz mop ile birlikte süpürme de yapmayacak kısacası seçmiş olduğunuz no go zone alanına hiçbir şekilde girmeyecektir.

No Mop Installed ne demek?

No mop installed ise süpürgenize mop takmadığınız zaman akıllı robot süpürgenin verdiği uyarıdır. Mop yapmak için mop takmanız gerekmektedir.

Bulabilirim.com Akıllı Robot Süpürge Destek Ekibi


İlgili sorular

1 cevap
12, Ağustos, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...