Evdeki Sorunlara Pratik Çözümler kategorisinde tarafından
Arzum okka minio ve Arzum pro farkı?

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Arzum okka minio ile pro farkı?

Arzum okka minio ve Arzum pro 480 W gücüne sahip, 4 fincan kapasiteli Türk kahvesi yapma makineleridir. İki ürün arasında iki tane farklılık bulunmaktadır. Bunlardan ilki Arzum OKKA Minio OK004 serisinde toplamda 14 renk seçeneği (krom, mürdüm, sarı, yavruağzı, lacivert, kahverengi, pembe, beyaz, mavi, açık mavi, açık mor, bakır, mercan, kırmızı) bulunurken Arzum OKKA Minio Pro OK0010 serisinde 2 renk seçeneği (krom, bakır) bulunmaktadır. Bir diğer farklılık ise Arzum OKKA Minio Pro OK0010 modelinin paslanmaz çelik cezve ile satılıyor olmasıdır. Paslanmaz çelik cezve sayesinde ürün daha dayanıklı olmasının yanı sıra yaptığı kahvede daha lezzetli olmaktadır. Örneğin Arzum Okka OK005 Grandio serisi çok daha üst düzey bir ürün olmasına karşın o da plastik cezveye sahip. Size kesinlikle Arzum OKKA Minio Pro OK0010 alın diyemem ancak kesinlikle markası ne olursa olsun plastik cezveli bir ürünü tercih etmeyin diyebilirim.

Ayrıca Arzum.com.tr internet sitesinde geçerli indirim kodları için Arzum.com.tr indirim kodu başlıklı konumuzu inceleyebilirsiniz.

Son olarak arcelik.com.tr internet adresinde 31 Mart 2022 tarihine kadar Arçelik K 3400 Telve Türk Kahve Makinesinde geçerli 200 TL indirim kodu PEHOHJJ dir.

Bulabilirim.com Destek Ekibi


İlgili sorular

1 cevap
1 cevap
21, Haziran, 2021 Evdeki Sorunlara Pratik Çözümler kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
5, Şubat, 2022 Biyoloji Soruları kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
7, Ekim, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde onuraykac tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...