Genel Sorularınız kategorisinde tarafından

Sevgilinin başkasıyla konuştuğunu nasıl anlarız? Sevgilimin başka biriyle konuştuğunu nasıl anlarım?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Sevgilinin başkasıyla konuştuğunu nasıl anlarız?

Sevgilinizin başkasıyla konuşup konuşmadığını en başta hareketlerinden anlayabilirsiniz. Size normale göre çok iyi veya çok kötü davranıyorsa, davranışlarında gözle görülür bir değişiklik var ise başka birisiyle görüşüyor olabilir. Bir diğer belirti de hareketleri ve konuşmaları keskinleşmişse yani sizi kaybetmekten korkmadan konuşuyorsa, tartışma sonlarında arkasına bakmıyorsa, adım atmıyorsa yine başkası ile görüşüyor olabilir. Burada en önemli nokta sizinle görüşmeden, konuşmadan hayatına devam edip etmemesidir. Çünkü siz onsuz nefes bile alamıyorken o hayatına devam edebiliyorsa hayatında başka biri olup olmadığına bakmadan ortada bir sevgisizlikten söz edebiliriz.

Davranışları bir kenara bırakabilirsek bunu anlamanın en kolay yolu tabi ki telefon kayıtlarından geçmektedir. Whats up, instagram, facebook mesajları, son arama listesi ve en önemlisi otomatik favori listesi yani en çok arananlar. Birini sizden daha fazla aramış ve bu kişi ailesinden biri değilse yine başka birisi ile görüşüyor olabilir. Burada en çok aradığı kişilerin numarasını kontrol edebilirsiniz. Malum numarayı başka isimle de kaydetmiş olabilir. Son olarak yine aynı platformlarda geç saatlerde online olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Özellikle whats upta geç saatlerde online ise ve sizinle yazışmıyor ise başkası ile görüşüyor olabilir.

Özet olarak karşı taraf sizi mutsuz ediyorsa, sizi sizin istediğiniz gibi sevemiyorsa, içinizde hep bir eksiklik varsa başkası ile konuşmuş veya konuşmamış çok önemi yok diye düşünüyorum. Aşkta soru işaretleri, acabalar olmaz.

Bulabilirim.com Destek Ekibi


İlgili sorular

1 cevap
12, Eylül, 2022 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
12, Kasım, 2022 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
27, Ağustos, 2022 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
28, Temmuz, 2022 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...