Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde tarafından
Merhaba,

Dubleks bir evde yaşamaktayım. Evime akıllı robot süpürge almak istiyorum. Sormak istediğim iki soru var. Robot süpürge merdivenden düşer mi? Robot süpürge merdiven çıkar mı? Çıkar ise robot süpürge merdiven sensörü olan, robot süpürge merdiven çıkan modeli hangisidir?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz robot süpürgelerde yer alan merdiven sensörlü yani düşme engelleyici sensörler akıllı robot süpürgenizin merdivenden inmesi ve çıkmasını sağlamaz sadece merdivenden düşmesini engeller. Sorunuza gelecek olursak düşme engelleme sensörü bulunan robot süpürge modelleri merdivenden düşmez, düşme engelleme sensörü bulunmayan modeller ise merdivenden düşmektedirler.

image

Günümüz teknolojisinde en azından benim bildiğim yukarıdaki resimde olduğu gibi merdivenleri çıkan bir robot süpürge henüz satışta yok. Ancak olsa güzel olurmuş dimi :) Dubleks evi olan kişilere önerim iki ayrı robot süpürge satın almaları. Günümüz akıllı robot süpürgelerin hemen hemen hepsinde çoklu haritalama özelliği var ancak her seferinde üst kata taşı sonra geri alt kata taşı insanın doğasına aykırı :) En güzeli iki tane almak diye düşünüyorum.


İlgili sorular

1 cevap
1 cevap
19, Nisan, 2022 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde ayşe tarafından soruldu
1 cevap
27, Mart, 2022 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Zeyemtu tarafından soruldu
1 cevap
26, Mart, 2022 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde indecisive tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...