Gastronomi ve Mutfak Sanatları kategorisinde tarafından
Merhaba yemeksepeti bana bi uygulamasına crazy flakes gelato dondurmaları geldi. İncelemeniz mümkün müdür? Özellikle tadı nasıl? Bu dondurmaya bu kadar para verilir mi?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Crazy flakes dondurma

Bu dondurmaya bu kadar para verilmez. Peki ne kadar para verilir? Bence yememiz için üste para vermeleri gerekiyor. İnanmazsınız incelemek için aldığımız 3 üründen ikisini yemeden çöpe attık. Bir tek limonluyu ayırdık o da yoklukta belki yeriz diye. Lezzet olarak beğenmememizin yanından içerik olarakta hiç iç açıcı değil. İtalyan karameli zaten dondurma mı zehirli atık mı belli değil. İçeriğini aşağıda görebilirsiniz. Gerçi diğerlerinden ondan geri kalanı yok ya neyse. Limonlu sorbe yazan ürünün sorbe ile alakası yok zaten. Yurt dışında olsa dava açsak kazanırız. Böyle ürünleri görünce çok sinirleniyorum. Çünkü firma sahibinin bu ürünleri kendi çocuğuna yedirdiğine dahi inanmıyorum. Buradan özellikle yemeksepetine de sevgilerimi iletmek isterim. Uygulamaya her ürünü ekle ancak zahmet edip ürün içeriklerini uygulamada yayınlama. Kısacası şahsi düşüncem bu dondurmalara para vereceğinize katkısız dondurma markaları başlıklı konumuzda incelediğimiz ürünleri alarak tüketin. En azından kendinize minimum zararı vermiş olursunuz. En alttaki resimde kalori ve besin değerlerini görebilirsiniz.

image

Muzlu bebe bisküvisi içindekiler: Pastörize inek sütü % 75, muz püresi, aroma verici, bebe bisküvisi (buğday, un), pancar şekeri, süt kreması, bitkisel krema yağsız süt tozu % 0,07, vanilya aroması, emülgatör (soya lesitini) dekstroz, emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseritler, guar gam)

İtalyan karameli içindekiler Pastörize inek sütü % 75, pancar şekeri, süt kreması, bitkisel krema yağsız süt tozu % 0,07, vanilya aroması, emülgatör (soya lesitini), dekstroz, emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseritler, guar gam), aroma verici (E1422), renk verici (E133), asidik düzenleyici (E331), glikoz şurubu ve su (% 0,002)

Limon sorbe içindekiler: Su % 52, doğal limon suyu % 18, limon püresi, pancar şekeri, dekstroz, emülgatör (soya lesitini), dekstroz, emülgatörler (yağ asitlerinin mono ve digliseritler, guar gam)

tarafından
Çikolatalı dışındakileri yemedim ama çikolatalı olanını çok beğendim umarım diğerleride güzeldir.

İlgili sorular

1 cevap
1 cevap
6, Ağustos, 2022 Gastronomi ve Mutfak Sanatları kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
6, Ağustos, 2022 Gastronomi ve Mutfak Sanatları kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...