Genel Sorularınız kategorisinde tarafından
Merhabalar,

Bu yıl pandemi nedeni ile özel havuzu olan odalar, özel havuzu olan villa oteller ve özel havuzu olan kiralık villalar arayışına girdim. Ancak o kadar çok bilgi var ki internet üzerinde kafam karman çorman oldu. Özellikle ege bölgesinde olursa daha iyi olur ama olmadı akdeniz bölgesi de olabilir. Deniz önceliğimiz yok bize özel havuz olsun yeterli. Önerebileceğiniz bir yer var mı fiyatları çok uçuk olmayan?

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Merhaba,

Bu tarz hizmet verilen yerler genellikle alternatif turizm yani islami turizm, islami tatil şeklinde hizmet vermektedir. Düşünceniz bu yönde ise Muğla fethiyede zehra villaları var. Fiyatları bir nebze uygun. Ondan daha ucuz olarak Peninsula Pine Club Boutique Hotel & Spa mevcut. Hatta fiyatları aşırı uygun. Ancak evin içerisindeki eşyalar çok ama çok eski dolayısı ile klimaların dahi kendine hayrı yok. Kısacası ben çok bir şey beklemiyorum, bunlar benim için sorun değil derseniz burayı da tercih edebilirsiniz. Ancak burayı da tercih edecekseniz en azından havuzu L şeklinde olmayan villaları tercih edin. L şekilli havuzlar oldukça kullanışsız.

image

Bir de kuşadasında adadavilla firması var. Üç farklı mevkiden değişik bütçelere göre hzmet veriyorlar. Adavillas Vintage diye isimlendirdikleri kuşadası caferli köyünde fiyatı bir nebze uygun ancak medeniyetten bir hayli uzak :)  Ancak burada havuzlar baya korunaklı yani kimse kimseyi görmüyor. Adavillas merkeze yakın havuzları daha korunaksız, daha büyük villalar ve Adavillas Vintage e göre daha pahalı. Adavilas'ı tercih edecekseniz en uygun fiyatlı herhangi bir villayı alabilirsiniz. Ancak Adavillas Vintage'i tercih edecekseniz kesinlikle Deluxe olan villaları tercih edin.

image

Son olarak özel havuzlu otel odası olarak kuşadasında hilton otelini incelemenizi tavsiye ederim. Hem verdiği hizmet standartları üst düzey, hem uygun fiyatlı hem de özel havuzlu otel odası veya özel havuzlu villa (yukarıdaki resim) seçenekli. Hatta telefon ile rezervasyon yaparsanız aynı fiyata açık büfe kahvaltı dahi alabilirsiniz. Hilton'un eksisi villa içerisinde mutfak bulunmaması. Yani odanız içerisinde yemek hazırlama olanağınız yok. Ancak otelin tam karşısında migros ve hemen yanında açık avm mevcut. Dolayısı ile uygun fiyata yemek yiyebileceğiniz yerler çok yakın. Önerdiklerimizin dışında bulduğunuz yer olursa buraya yazmanız halinde orayı da inceleme fırsatı bulabiliriz.


+3 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Güvenilir villa kiralama siteleri

Ben konu ile alakalı size bir yer değil ancak hayalinizdeki yeri bulabileceğiniz güvenilir villa kiralama siteleri yorumu paylaşacağım.  Tatil Premium aracılığı ile kiralamayı düşündüğünüz villayı istediğiniz özellikleri seçerek filtreleyebilir, seçenekler arasından dilediğinizi kiralayabilirsiniz. Özellikle detaylı arama modülü inanılmaz kullanışlı. Seçenekler arasında özel havuzlu villa, lüks villa, muhafazakar villa, çocuk havuzlu villa, ısıtmalı havuzlu villa ve deniz yakın villa seçenekleri mevcut. Yıllardır yaz tatilim için kendilerinden villa kiralamaktayım ve en ufak bir sorun dahi yaşamadım. Her konuda da yardımcı oluyorlar. Bu nedenle size tavsiyem direkt Tatil Premium'a girerek oradan istediğiniz villayı seçmeniz. Tatil Premium'a https://www.tatilpremium.com internet adresinden ulaşabilirsiniz.

image

tarafından
+1
Bizde geçtiğimiz sene tatilpremium üzerinden villa kiralamıştık. Son derece ilgililer ve evleri çok temiz.
tarafından
+1
kesinlikle güvenilir ve rezervasyon asamasından çıkışınıza kadar her konuda çok yardımcı ve ilgililer. her yıl hiç tereddüt etmeden gönül rahatlıyla harika bir tatil geçirmemize vesile olduğunuz için teşekürler tatilpremium ailesi.
tarafından
Bu yılki tatilimizi heyecanla bekliyoruz. Geçen yıl Fethiye Çalıştan kiralamıştık villamızı. Bu yıl ise Fethiye Ölüdeniz'den kiraladık. tatil Premium gerçekten bu işi iyi yapıyor.

Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...