Gastronomi ve Mutfak Sanatları kategorisinde tarafından
İnternette dolaşan Danone marka ürünlerin içerisine zeka gelişimini, düşünme ve muhakeme yeteneklerini engelleyici hormonlar eklendiği bilgisi doğru mudur?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Danone zeka geriliği?

Şahsım adına böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir firmanın hele ki böyle dünya çapında bir firmanın bu tür işlere gireceği bence olsa olsa ancak hayal ürünüdür. Ancak ürünlerden rastgele bir kaçını içeriğini incelediğimizde

Danone Kakaolu Süt içindekiler: Süt, şeker, % 1,4 kakao tozu , kıvam arttırıclar (sodyum karboksimetil selüloz, karragenan), aroma vericiler

Danone Karışık Meyveli Yoğurt içindekiler: inek sütü, şeker, modifiye nişasta, karışık meyve aroma vericisi, renklendirici (antosiyaninler), yoğurt kültürü. Şeker ilave edilmiştir.

Danone Çilekli Yoğurt: İnek sütü, pancar şekeri, % 6,4 çilek, modifiye nişasta, asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, trikalsiyum sitrar, trisodyum sitrat), aroma vericiler, stabilizatör (karragenan), siyah havuç suyu konsantresi, yoğurt kültürü. 

özelikle koyu renkli içeriği küçücük, masum ve savunmasız çocuğuna yıllarca yedirdikten sonra acaba ek hormon var mı diye internette araştırma yapıyorsanız size söyleyecek pek bir şey bulamadım açıkçası. Adamların ek olarak başka bir şey koymasına çokta gerek yok bence. Lütfen onlar tüm gıda maddelerinde var savunmasına geçmeyin. Siz ekmeğinizi, yoğurdunuzu kısacası yapabildiğiniz her şeyinizi evde yapmadığınız ve bu tür ürünleri eve sokmaya devam ettiğiniz sürece çocuğunuzu korumanız imkansız bir hale gelmekte. En güzel gıda katkı maddesi eklenmemiş gıdadır. Bildiklerimi önleyebildiğim kadarı ile önlerim. 1 her zaman sıfırdan büyüktür.

Bulabilirim.com Destek Ekibi


İlgili sorular

1 cevap
1 cevap
6, Ağustos, 2022 Gastronomi ve Mutfak Sanatları kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
6, Ağustos, 2022 Gastronomi ve Mutfak Sanatları kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
2, Temmuz, 2022 Gastronomi ve Mutfak Sanatları kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
25, Haziran, 2022 Gastronomi ve Mutfak Sanatları kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...