Genel Sorularınız kategorisinde tarafından
Sevdiğin kızın sana kardeşim demesi ile ilgili sözler? Sevdiğin kızın kardeşim demesi, sevdiğin kıza kardeşim demek?

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Sevdiğin kızın sana kardeşim demesi ile ilgili sözler?

Sevdiğin kızın kardeşim demesi, sevdiğin kıza kardeşim demek?

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Her ne kadar erkekler bu konuda saftirikte olsa kadınlar domuz gibi bilirler kendilerinden hoşlanan erkekleri. Bilirlerde işlerine yaradığı sürece ellerinde tutmak için seni elemezler. Daha da ileri gitmemen için, sınır çizmek adına da her zaman değil dönem dönem kardeşim derler. Hatta öyle bir anda bu kelimeyi kullanırlar ki donar kalırsın, ağzında kelimeler yumak yumak olurda çıkmaz. Kendini geri çekmeye çalışır, uzak durmak istersin ama nafile bu seferde o seni rahat bırakmaz. Çünkü onun istediği kadar yakın, onun istediği kadar uzak olmanı ister. Siz onu çözmeye çalıştıkça her şeyin düğüm olduğunu fark edersiniz.

Çok sevdiğim bir hikaye var. Bir gün; bir balık, bir kuşa aşık oluyor. Ölüyor aşkından. Ancak kuş bu tabi, herkese her şeye tepeden bakıyor. Diyor ki balığa... Bende seni severim sevmesine ama, yuvamız nerde olacak? Nerede yaşayacağız aşkımızı? Havada mı? Suda mı? Ben su da yaşayamam diyor. Balıkta diyor ki; ben havada da karada da seni istiyorum. Ölüyorum aşkından diyor! Çıkıyor sudan. Saniyesinde can veriyor aşkı için. İşte bu hikayedeki balık olmamak gerekiyor. Sen onu kaybetmekten o kadar korkarken, geceleri uyuyamazken; o seni kaybetmekten hiç korkmuyorsa bu ilişki ancak seni hikayedeki balık gibi öldürür.

Pişmanlık... Mezardakilerin pişman olduğu şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçirir. İnsan en çok yarım bıraktığı şeyleri başkasının tamamladığını gördüğünde pişman olur. Bu nedenle alıp karşına konuşmak en doğrusudur. Evet belki yine pişman olacaksın ancak pişman ölmeyeceksin. En kötü ihtimalle seninle bir daha konuşmaz, gider. Sakın onu kaybettim diye düşünme. Unutma kazanmadığın bir şeyi kaybedemezsin.  Emin ol arkadaşı, kardeşi(!) olarak başkaları ile görmekten her şey daha iyidir. 

Son olarak her zaman en kötüsünü düşünün >>> sevdiğin kızın sana abi demesi 


İlgili sorular

1 cevap
10, Şubat, 2022 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
30, Nisan, 2022 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
14, Nisan, 2022 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
26, Haziran, 2021 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
15, Ekim, 2022 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...