Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde tarafından
Merhaba,

80 + 40 toplam 120 metrekare (küçük dubleks) bir evde kedi, köpek ve yaşlı annem ile yaşıyorum. Maksimum bütçe 5000 ayırdık, mop özelliği olmazsa olmaz değil ama süpürge özelliği iyi olmalı. iRobot Roombo Combo'yu düşünmüştüm ama yorumlarda kçük evler için denilmiş bu durumda iRobot 976 veya i3 işimi görür mü? veya 360 S7 alsam sorun yaşadığımda çözüm bulma yada parça sıkıntısı sorunum olur mu bilemedim. Gönlüm iRobottan yana ama i7 ye çıkamam. Bu durumda en uygun seçenek ne olur benim için. 

Çok teşekkürler

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Merhaba;

İrobot'un i7 altı modellerini ne yazık ki hiçbir şekilde hiçbir yere önermiyorum. Gözümde icat edilen ilk robot süpürge konumundalar :) Eviniz çok ufaktır, bütçeniz çok azdır ve ben sorun istemiyorum diyorsanız o ayrı. Dolayısı ile irobot 976 ve irobot i3 sizi mutlu etmez. Öncelik olarak İrobot i7 modeline çıkmanızı öneririm. Ancak belirttiğiniz gibi çıkmanız imkansız ise 360 S7 yerine 360 S7 Pro'yu (Daha yeni seri) öneririm güzel bir cihazdır. Sherman müşterilerine dört elle sarılmasa da iyi kötü yardımcı oluyor :) Piyasadaki düzgün 3 satıcı arasında sıralayabilirim. Zaten bu segmentte başka muadil bir cihazda mevcut değil. Son olarak söylediğiniz gibi mop özelliğine asla takılmayın. Artısını bırakın eksisi var. Sitede benzer konular var inceleyebilirsiniz.

Bulabilirim.com Akıllı Robot Süpürge Destek Ekibi
tarafından
+1
çok teşekkür ederim
tarafından
irobot e5 modelini önerirmisiniz? mop önemli değil ama fiyat nedeniyle irobot 693, 976 veya e5 arasında kalsanız öneriniz hangisi olur? karşılaştırma şansınız var mı? roomba combo istemiştim ama yedek parça sıkıntısı varmış onda sanırım.
tarafından
Tabi ki açık ara irobot 976. Saydıklarınızda açık ara önde olan 976 dır. Combo da yedek parça sıkıntısı bilgim dahilinde yok.

İlgili sorular

1 cevap
12, Mayıs, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Ebru Topçu tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
12, Ağustos, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
30, Mart, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...