Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde tarafından
Merhabalar,

İrobot i3 modeline Amerikada yeni bir güncelleme getirerek haritalama özelliğini getirmiş, tıpkı i7 modelinde olduğu gibi oda oda süpürme yasaklı bölge gibi özellikler yıl sonunda Avrupa’ya yani buraya da geliyormuş. Bu durumda i3 modelinin i7 den bir farkı kalmayacak; bu durumda i3 modelini almak daha mantıklı gibi durmuyor mu ?

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Merhaba;

Bahsetmiş olduğunuz güncelleme ne yazık ki sınırlı sayıda özelliği beraber getirmekte. Yasaklı bölge, alan seçimi benzeri özellikler yine irobot i3 serisinde bulunmayacak. Kısacası irobot i3 yeni yazılımla dahi gözümde irobot 600 plus modeli. Daha önce de sohbet etmiştik. Daha fazla bütçe ayırmamak istediğiniz anlıyorum ancak emin olun bu robot süpürgeler bir defa alınan cihazlar. O kadar para verdikten sonra 1000, 2000 TL rakamlardan kaçmayın ki ileride keşke diyerek canınız sıkılmasın. Sorunuza net bir yanıt verecek olursam bu durumda halen i3 modelini almak mantıklı durmuyor. Keşke imkan olsa herkes irobot s9 alabilse. Sizin alacağınız en iyi robot süpürge halen irobot i7 dir :)

Bulabilirim.com Akıllı Robot Süpürge Destek Ekibi

tarafından
Evet keşke en iyisinden bi kere alıp daha düşünmesek, yeni güncellemeye sevinmiştim ancak i7 nin özelliklerini kapsamıyor diyorsunuz :/ Bilginiz var mı peki yeni güncelleme ile ne değişecek i3 modelinde
tarafından
Bildiğim kadarı ile sadece mobil aplikasyonunuzu açtığınızda harita üzerinden robot süpürgenizin nerde olduğunu görebilme özelliği diyebiliriz.

İlgili sorular

1 cevap
5, Ağustos, 2022 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Ericafree tarafından soruldu
1 cevap
31, Ekim, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Gulkeser tarafından soruldu
1 cevap
14, Haziran, 2022 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Ebru tarafından soruldu
1 cevap
7, Ekim, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde onuraykac tarafından soruldu
1 cevap
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...