Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde tarafından
Merhaba ,

Anneme irobot roomba i7 almayı düşünüyorum.  İrobot 17 internet olmadan çalışır mı?

Evde wifi bağlantısı olmalı mı? Evde wifi yok ve ekstra bir masraf olacak annem için 

Uygulamayı farklı adresteki benim cep telefonuma indirirsem cihazı yönetebilir miyim?

Cihazın kurulum ve tam performansta çalışabilir duruma (evi haritalandırması) gelmesi annemi zorlar mi? 

Robot süpürgelere karşı bir ön yargısı var fakat bel fıtığı olduğu için evi süpürmekte çok zorlanıyor anneme söylemeden alıp emri vaki yapmayı düşünüyorum. Fakat sonrasında kurulum için yanında olamayacağım

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Merhaba,

Keşke ev kaç metrekare onu da yazsaydınız :)

Ev büyük bir ev mi yoksa küçük bir ev mi akıllı robot süpürge seçiminde en önemli kriterlerden biridir. Ev kaç oda, kaç metrekare aktarabilirseniz süpürge seçiminize elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.

Not : irobot i7 internete bağlanmadan da çalışabilmektedir. Bu gibi durumda ek özellikleri (kısmi temizlik vb.) kullanamamaktasınız.

tarafından
Ilginiz icin cok tesekkur ederim
tarafından
Buyuk bir ev 3 oda bir salon geniş antre. Muhtemelen 130 m2 civaridir.

Alacagım supurgenin temizlik kabiliyeti iyi olmali saçaklara , kablolara, yerdeki saçlara takilip durmamali.  Mop ozelligi olmasina verek yok
tarafından
Ev büyük olması nedeni ile seçenekler bir hayli daralıyor. Annenizin kullanacağını da düşünürsek en ama en az sorun çıkartabilecek model irobot i7 olacaktır. Yani tercihiniz isabetli. Ancak irobot i7 nin çöp haznesi çok küçüktür anneniz bu konuda sorun yaşayacaktır ne yazık ki. irobot i7+ otomatik çöp boşaltma ünitesi sayesinde annenize çok daha uygun olacaktır.
tarafından
Tekrar merhaba . Yaklasık 1 yıldir arastirdigimiz ve  irobot roombo i7 ürununde karar kildigimiz bir zamanda size danişarak önerinizle  i7+ aldik annemize . Evin supirme islemi bitmeden haznenin dolabilecegini hic dusunmemistik . İzledigim videolarda hazne bosaltimi pratik olmasi nedeni ile de plus almaya ek maliyet cıkarmaya gerek olmadigini dusunuyorduk. Fakat evin temizligi bitmeden gidip copunu bosalttigini gorunce iyi ki plus almisız dedik cunku annem calisiyor ve evde olmadiginda cop haznesi doldugunda robot duracakti ve temizlik yarim kalacaktı. Yani sayenizde plus alarak dogru karar vermis olduk çok tesekkur ederiz. Vakit ayirip bilgilendirdiginiz icin. Yeni wifi baglandi ve haritalandirma yapiyoruz. Su asamada da olsa performansini çok begendik. Imkani olabilen herkese öneririz.
tarafından
Merhaba,
İrobot serileri tank gibidir bozulmaz kullanıcıyı üzmez. İnsanımız hiç işe yaramayan ek özellik var diye olmadık robot süpürgeler alıyor sonrasında da ne yazık ki pişman olup tüketici hakem heyetlerinde aylarca eziyet çekiyorlar. Memnun kalmanıza çok sevindim. İrobotların tek eksisi hazneleri ufak bir de sensör erkenden doldu uyarısı verince ortaya tam bir kaos çıkıyor :) ancak bu sorunu da https://www.bulabilirim.com/310/irobot-home-uygulamasi-nasil-kullanilir bu linkteki ayar ile sensörü devre dışı bırakarak aşabiliyorsunuz. Yani plus almasanızda evde değilken durmazdı. İyi günlerde kullanın.

İlgili sorular

1 cevap
1 cevap
20, Haziran, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Nese tarafından soruldu
1 cevap
7, Ekim, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde onuraykac tarafından soruldu
1 cevap
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...