Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde tarafından
Merhaba akıllı robot süpürge alacağım ama çok kararsız kaldım evde küçük bebeğim var ve şuan yeni yürüme aşamasında yerde ne bulsa ağzına koymaya çalışıyor ve takip edemiyorum benim için silme özelliği çok önemli değil sadece iyi süpürsün ve harita kaydetsin devamlı devamlı odadan odaya taşımak zorunda kalmayayım irobot 976 modelini alacaktım ama kaydetme özelliği yokmuş galiba. Sizce hangi akıllı robot süpürge alınır? 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Merhaba,

Eviniz kaç metrekare, kaç katlı, kaç odası var, maksimum bütçeniz nedir? Hiçbir bilgi yazmamışsınız ki tavsiye edebileyim :( Şu an sizin hakkında tek bildiğim Allah bağışlasın bir bebek sahibi olduğunuz.

tarafından
170 m2 3+1 3000 liraya kadar alabilirim çok fazla bütçem yok

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Sharman'ın 360 s5 akıllı robot süpürge modelini inceleyebilir misiniz? Bu bütçe ile alınabilecek en sorunsuz ve en maksimum faydayı sağlayacak cihaz budur. 

image

360 s5 akıllı robot süpürge 2600 mAh batarası ve 2000 Pa emiş gücüyle, mop yapma özelliği bulunmayan ancak asıl işi olan süpürmeyi oldukça iyi yapan sağlam bir modeldir. Ayrıca bütçenizin de altında olması nedeni ile sizi yormayacaktır. Sherman'ın stoklarında bir süredir yoktu ancak yeniden stoklara girmiş gözüküyor. Tavsiyem tükenmeden almanız. Sherman firmasında tükendiği anda internetteki fiyatları yükseltiyorlar. Ancak 3.000 TL bandına çıkarım beni yormaz derseniz de yine aynı firmanın 360 S7 Robot Süpürge modelini de seçebilirsiniz. S7 nin S5 ten farkı mop özelliğinin yanı sıra hem emiş gücü hem de batarya kapasitesi artmakta. Aradaki fiyat farkı sizi rahatsız edecekse hiç S7 modelini hiç incelemeden S5 i de alabilirsiniz.

tarafından
Çok teşekkür ederim 360s5 i incelemiştim ama s7 yi görmedim ilginiz için tekrar teşekkür ederim ☺️
tarafından
S7 nin satışı gözükmüyor dreame D9 ile kıyas yaparsak acaba hangisi hala 360 s5 mi
tarafından
Herkesin düşüncesi dolayısı ile tercihi farklıdır tabi ki ancak ben iki cihaz arasında S5 i alırım.
tarafından
Teşekkür ederim ben s7 yi bekleyeyim bi 10 gün gelmezse s5 i alayım
tarafından
–1
Rica ederim. Bence beklemeyin dolar artıyor fiyatlar ve stoklar çok değişken.  Sherman müşteri hizmetlerine 0 539 3897174 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Direkt arayarak bilgi edinin.
tarafından
Aaa telefon için de çok teşekkür ederim direkt bilgi alayım tekrardan sağolun ilginiz için

İlgili sorular

1 cevap
1 cevap
12, Ağustos, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
26, Mayıs, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde abdullahcakilli tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...