Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde tarafından
Tefal robot süpürge kullanıcı yorumlarınızı paylaşmanız mümkün mü acaba? Sizce tefal robot süpürge alınır mı?

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Akıllı robot süpürge pazarına Tefal 3 model ile giriş yapmış durumda

RG7447 X-Plorer Serie 60

image

RG7455 X-Plorer Serie 60

image

RG6875 X-Plorer Serie 20

image


Öncelikle şunu belirtmemiz gerekir ki Tefal bu robot süpürgeler hakkında çok fazla detayı henüz kullanıcılarla paylaşmamış durumda. RG6875 X-Plorer Serie 20 robot süpürge serisini temel seviye bir cihaz olarak piyasaya sürerken RG7455 X-Plorer Serie 60 ve RG7447 X-Plorer Serie 60 modellerini üst seviye olarak çıkartmış durumda.

RG6875 X-Plorer Serie 20 modelinin yükseklik bilgisi tefalin sitesinde yer almazken Tefal RG7447 X-Plorer Serie 60 ve RG7455 X-Plorer Serie 60 6 cm yükseklikle kullanıcıların koltuk altına girmiyor, dolap altlarını süpürmüyor şikayetlerine son vererek noktayı koyuyor. Zaten Tefal de reklam videolarından anlaşılacağı gibi ürün satış stratejisini bu nokta üzerine kurmuş durumda.

Buraya kadar her şey çok güzeldi dimi :) Gelelim şimdi gerçeklere. Çuvalla para vererek akıllı robot süpürge alacaksınız ancak navigasyon özelliği olmayacak :) Bu parayı ödeyeceksiniz ve hala süpürgenin temizlemesi için odaya koyup kapıyı kapatmayla uğraşacaksınız.

Kullanıcı küçük bir mekan için kullanacaksa ve navigasyona ihtiyacı yoksa neden yarı fiyatından daha az bir tutara navigasyonu olmayan tanınmış güvenilir markalardan satın almayarak bunları alayım diye sormadan edemiyor insan. Peki bu robot süpürgeyi kimler almalı? Gerçekten yükseklik ile ilgili sorun yaşayan mutlaka 7.8 cm yüksekliğin altında bir robot süpürgeye ihtiyacı olup 1 + 0 veya 1 + 1 evde yaşayan kişiler tercih edebilir.


0 oy
tarafından

Tefal robot süpürge yorumları yaptığınız için teşekkürler öncelikle. İrobot firmasının çıkarttığı irobot combo veya diğer ismi ile irobot 2 in 1 modeli mevcut. Tefal Akıllı robot süpürge modellerini almayı düşünen üyelerimizin bu ürünü özellikle irobot firmasının çıkarmış olduğu son model ile karşılaştırmasını öneririm. 

İrobot combo modeli detaylı incelememizi https://www.bulabilirim.com/2425/irobot-combo-robot-supurge-kullanici-yorumlari linkinde bulabilirsiniz.


Ayrıca illa çok alçak robot süpürge arıyorum diyenler için Xiaomi Mijia Ultra-thin akıllı robot süpürgeyi de inceleyebilirler. Xiaomi Mijia Ultra-thin robot süpürge 2000 Pa gücüne sahip ve yüksekliği sadece 55 mm.
image

İlgili sorular

1 cevap
17, Kasım, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde yc tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...