Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde tarafından
Merhaba,

İrobot roomba 2in1  diye bir model piyasaya çıkartmış durumda. irobot combo incelemesi yaparak irobot combo hakkında bilgi verebilmeniz mümkün müdür? 3 + 1 evim için almayı düşünüyorum sizce bu ürün işimi görür mü?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

İrobot serisini her ne kadar eski teknoloji diye eleştirenler olsa da ben her platformda övmeye devam etmekteyim. Övme nedenim aslında çok basit. Yerleri süpürüyor ve bozulmuyor :) Yok altına jet motor takılmış, yok insanların zihnini okuyarak ona göre istediği yere gidiyormuş açıkçası bunlarla çok ilgilenmiyorum. Model incelemesi yaparken benim için önemli 2 tane konu var. 1. konu bozulmaması, 2. konu ise bozulduğunda firmadan destek alıp alamadığınız. Daha bugün yine bir robotzede mağdurumuzun firma kaynaklı üzüntüsünü paylaştım. Konumuza dönecek olursak irobotun Türkiye piyasasına sürmüş olduğu son akıllı robot süpürge olan irobot combo veya diğer ismi ile irobot roomba 2in1 akıllı robot süpürge aslında çok bilmediğimiz bir robot süpürge modeli değil. İrobot 693 modelinin makyajlanarak görsel anlamda çok daha güzel bir hale gelmiş modelinin alt kısmına paspas eklenmiş modelidir.

image

Daha önceki konularımızda irobot 600 serisini detaylı bir şekilde incelemiştik hatırlarsanız. 600 serilerinin üst modellerinde yer alan irobot home uygulaması ile başlat irobot combo modelinde de mevcut. Ancak 600 serisinde olduğu gibi aplikasyon aracılığı ile sadece başlatabiliyorsunuz. İrobot combo da navigasyon olmadığı için alan seçme vb. hiçbir ek özellik bulunmamakta. Yine 600 serisi özelliğinde olduğu gibi 1 + 0 veya  1 + 1 alanlar için tasarlanmış bir model diyebiliriz. Peki irobot 2 in 1 akıllı robot süpürgeyi kimler almalı? İrobot combo akıllı robot süpürge modelini 1 + 0 veya 1 + 1 küçük bir evde yaşayan ve evinde halı kullanmaya ya da çok az halı kullanan kişiler gönül rahatlığı ile alabilirler. Ancak daha büyük evde yaşayan kişiler için bu modelin yetersiz kalacaktır. İrobot firması her zaman olduğu gibi teknolojiyi çok geriden ama bir o kadar da sağlam ürünler ile takip etmeye devam ediyor.


İlgili sorular

1 cevap
17, Kasım, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde yc tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
1 cevap
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...