Teknoloji ve Yaşam kategorisinde tarafından
Türkiye'nin en iyi web hosting firmaları hangileridir? Hangi hosting firmasını önerirsiniz?

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Türkiye'nin en iyi web hosting firmaları hangileridir? Hangi hosting firmasını önerirsiniz?

Öncelikle 1999 senesinden beri internet sektörü ile uğraşmaktayım. Bu kadar uzun süre içerisinde sayısız firma ile çalışma imkanım oldu. Size iki hosting firması önerisinde bulunacağım. Her iki web hosting firması da birbirinden kaliteli. Umuyorum beni size karşı mahçup etmezler :)

image

İlk önereceğim firma guzel.net.tr yani güzel hosting firmasıdır. Gerek teknik desteği gerekse teknolojik yapıları ile Türkiye için ciddi bir değer olduklarını düşünüyorum. Sistemleri stabildir kolay kolay sorun çıkartmaz. Her türlü sıkıntınızda hemen müdahale ederler ve sorunlarınızı çok kısa süre içerisinde çözerler. 

image

İkinci önereceğim firma ise Alastry web hosting firmasıdır. Bu firmayı önerme nedenim iyi kötü kurumsal bir yapıya sahip olmalarının yanı sıra fiyatlarının uygunluğudur. Çok önemli bir projeniz yoksa fiyatının uygunluğu nedeni ile tercih edilebilir.

Söylediğim gibi her iki firma için fiyat karşılaştırmaları yaparak tercihinizi kullanabilirsiniz. İki hosting firması arasında tercihimi soracak olursanız açık ara Güzel hosting çok daha iyi diyebilirim.


İlgili sorular

1 cevap
22, Ağustos, 2021 Teknoloji ve Yaşam kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
18, Haziran, 2021 Teknoloji ve Yaşam kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...