Genel Sorularınız kategorisinde tarafından
öğretmen yeşil pasaport nasıl alınır? Yeşil pasaport alma şartları öğretmen? Yeşil pasaport öğretmen ne zaman alır? öğretmen yeşil pasaport başvurusu? öğretmen yeşil pasaport evrakları?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

öğretmen yeşil pasaport nasıl alınır?

Yeşil pasaport öğretmenler hangi kademede alınır? Yeşil pasaport derece kademe öğretmen? Yeşil pasaport şartları öğretmen?

Öğretmenlerin yeşil pasaport alma şartı kademedir. Yeşil pasaport öğretmen derecesi en az 3 ten başlamakta. öğretmen yeşil pasaport kademeniz 3, 2 veya 1 ise öğretmen hususi pasaport almaya hak kazanmış oluyorsunuz. Yeşil pasaport öğretmen kaç yıl çalıştıktan sonra alır diye soracak olursanız ortalama 13 ile 15 yıl arasında öğretmenler yeşil pasaport sahibi olabilmektedirler.

image

öğretmen yeşil pasaport nasıl alınır? Yeşil pasaport öğretmen gerekli belgeler? Öğretmen yeşil pasaport evrakları?

öğretmen yeşil pasaport için gerekli belgeler ve öğretmen yeşil pasaport başvurusu nasıl yapılır sizler için adım adım sıraladık.

  • Yeşil pasaport başvurusunda bulunacak herkes için son 6 ay içerisinde dişlerinizin kesinlikle gözükmediği 1 adet biometrik fotoğraf
  • Hususui pasaport başvurusunda bulunacak öğretmenin ve diğer aile fertlerinin 1 adet kimlik fotokopisi
  • Yeşil pasaport öğretmen başvuru formu linkinde bulunan formun bilgisayar ortamında doldurulmuş hali (el ile doldurulanlar kabul edilmemektedir, tüm aile fertleri için tek form yeterlidir.)
  • Öğretmen yeşil pasaport talep formunu kim imzalar? Yeşil pasaport öğretmen başvuru formunu sadece yeşil pasaport hak sahibi imzalamaktadır.
  • Çalıştığınız okuldan pasaport başvurunuz için görev yeri belgesi.
  • Bu evrakları toplayarak il milli eğitim müdürlüğü yeşil pasaport başvuru bölümüne gidin. Evrakları il milli eğitim müdürlüğü onayladıktan sonra
  • randevu.nvi.gov.tr/default/index?type=3 internet adresine giriş yaparak Hususi Pasaport (Yeşil) seçeneğinden tüm aile fertleri için ayrı ayrı randevu oluşturun.
  • Randevuya gitmeden ziraat bankası ATM sinden kartsız işlemler bölümü ödemeler kısmından her aile ferdi için ayrı ayrı 180 TL yatırın. (Normal şartlarda dekont almanıza gerek yok ancak siz ne olur ne olmaz dekontları saklayın.)

Artık tek yapmanız gereken randevu saatinde nüfus il müdürlüğünde bulunmanız. Şimdiden iyi tatiller dilerim.


İlgili sorular

1 cevap
4, Aralık, 2021 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
4 cevap
3, Ocak, 2021 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
17, Temmuz, 2021 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
3 cevap
20, Haziran, 2021 Kampanya ve indirimler kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...