Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde tarafından
Merhabalar. iRobot'un kalitesinden ve özellikle çift fırça sisteminden ötürü irobot 976 modelini almak üzereyiz.
976 modeli 1.800 mah pil kapasitesine sahip pascal çekiş gücü hakkında ise bilgi bulamadım. Oda haritalaması olmadığını biliyorum ben yararlı olduğunu düşünmeme rağmen eşimin önceliği değil o yüzden bu özelliği ön planda tutmuyorum. Keza moop özelliği de önceliklerimiz arasında değil.

Tam karar vermişken 976 modeline sizin Sherman 360 s10 modelini beğendiğinizi gördüm tavsiyeleriniz arasında. 360 s10'da ise 5.000 mah pil kapasitesi ve 3300 pascal çekim gücü ile öne çıkıyor. Sizce pil ve çekiş gücü ile sherman roombaların çift fırça sisteminin önüne geçebilir mi.Artı olarak oda haritalama ve moop'da mevcut shermanda malumunuz. Sizce kararımız ne yönde olmalı? Teşekkür ederim.

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap
Merhaba,

Eviniz 1 + 1 maksimum 2 + 1 tarzı küçük bir ev değilse irobotun i7 modelinin altında bir modeli almanızı önermiyorum. Çünkü haritalama özelliği olmayan hiçbir robot süpürgenin amacına uygun olduğunu düşünmüyorum. 1 + 1 tarzı ufak evlerde maliyet açısından kullanılabilir ancak öteki türlü ciddi anlamda paranıza yazık. Oyuncak arabalar gibi çarpa çarpa yön bulmaya çalışan bir robot süpürgeden 2021 yılında verim beklemeyi çok doğru bulmuyorum. Akıllı robot süpürgelerin mop özelliğini oldum olası kabullenemiyorum. Bu konuyu daha önce https://www.bulabilirim.com/45/akilli-robot-supurge-moplu-mu-mopsuz-mu-alinmali linkinde açıklamıştım. Ayrıca moplu robot süpürgeler sürekli olarak pompa veya su hattında sıkıntı çıkartıyor. Düzeltmek için her seferinde servise göndermeye kalksanız evde süpürgesiz kalıyorsunuz. En sonunda da mop özelliğini kullanmayayım en iyisi diyorsunuz. Bir diğer konuda son dönemde karşılaştığım bir kaç olayda Sherman'ın teknik servis kalitesini bozduğu yönünde. Tüm bu şartlar altında irobot 976 mı sherman 360 s10 modeli mi derseniz açık ara sherman 360 s10 seçimini yaparım. Ancak sorunuz irobot i7 mi yoksa sherman 360 s10 mu olsaydı o zaman da size açık ara irobot i7 modelini önerirdim. Bizim insanımız yok çekim gücü, yok mop özelliği, yok otonom boşaltma derken en önemli şeyi atlıyor. Elektrik süpürgesinin amacını. Bir elektrik süpürgesinden öncelikle ne beklersiniz? Bozulmadan yerleri süpürmesini. O zaman halen tam oturmamış bu teknoloji ile seçiminizde önceliğiniz bozulma ihtimali en düşük cihazı en iyi yetkili servis güvencesi ile almaktır. Öteki özelliklere tüm samimiyetimle söylüyorum takılmayın.
tarafından
Açıklayıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Aslına bakarsanız hayaller iRobot i7 tabiki fakat yüksek fiyatı 976 modelini daha alınabilir kılmıştı bizim için :)
Ozaman i7 için şartları tekrar gözden geçirmekte yarar var.

İlgili sorular

1 cevap
20, Haziran, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Nese tarafından soruldu
1 cevap
17, Nisan, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Nese tarafından soruldu
1 cevap
20, Şubat, 2022 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde mertseker tarafından soruldu
1 cevap
14, Haziran, 2022 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Ebru tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...