Teknoloji ve Yaşam kategorisinde tarafından
Ekmek yapma makinesi satın almak istiyorum ancak karar veremedim. Sizce hangi ekmek yapma makinesi? Hangi marka ekmek yapma makinesi almalıyım?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Hangi marka ekmek yapma makinesi almalıyım? Hangi ekmek yapma makinesi?

Ekmek yapma makinesi seçiminde öncelikle tüketim miktarınızı belirlemeniz gerekmektedir. Çok ekmek tüketen bir aile iseniz daha büyük hacimli makineleri ancak standart bir aile iseniz o zamanda standart hacme sahip ekmek makinelerini tercih edebilirsiniz. Hacim dışında bir diğer önemli konu ise ileri zamanlı programlama özelliği sizin için önemli olabilir. Akşam hazırladığınız ekmeği ileri zamana programlayarak sabah yeni çıkan ekmeğinizi bu sayede tüketebilirsiniz. Ekmek yapma makinelerinde açık ara Arçelik markasını önermekteyim. Arçelik ilk olarak çıkartmış olduğu Arçelik K 2720 serisindeki (üstteki resim) başarısını şimdi de yeni modeli Arçelik EY 6021 Resital serisi ile devam ettirmekte.

Arçelik K 2720 tanıtım videosu


Arçelik zaten çok tutan ve K 2720 serisinden sonra cihazı daha da üst seviyeye çıkartarak EY 6021 serisini (Alttaki resim) piyasaya sürdü.

image

EY 6021 modeli ile K 2720 modelini karşılaştırdığımızda en büyük fark Arçelik K 2720 modelinin çift karıştırıcıya sahip olmasıdır. Bu da hamurun çok daha güzel yoğurulmasını ve dolayısı ile hamurun çok daha güzel kabarmasını sağlamaktadır. Tabi ki çift karıştırıcıya sahip Arçelik EY 6021 Resital modeli 800 watt elektrik tüketimi yaparken K 2720 serisi ise 600 watt gibi daha az bir elektrik tüketimi gerçekleştirmektedir. Bir diğer konu ise her iki cihazı incelediğimde Arçelik K 2720 modelindeki kalite ve dayanıklılığı Arçelik EY 6021 Resital modelinde hissetmediğimi söylemeden geçemeyeceğim. Her iki cihazında avantaj ve dezavantajlarını aktarmaya çalıştım. Ben her iki cihaz içinde mutlaka bunu alın diyemiyorum. Ancak hangisini seçerseniz seçin sizi mutlu edeceğini düşünmekteyim.

Ekmek yapma makinesinde ekmek yapmanın püf noktaları için https://www.bulabilirim.com/138/ekmek-yapma-makinesinde-ekmek-nasil-yapilir linkini inceleyebilirsiniz.


İlgili sorular

1 cevap
17, Mayıs, 2021 Teknoloji ve Yaşam kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
28, Mayıs, 2021 Teknoloji ve Yaşam kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
9, Aralık, 2020 Teknoloji ve Yaşam kategorisinde SeCciL tarafından soruldu
1 cevap
11, Aralık, 2021 Evdeki Sorunlara Pratik Çözümler kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...