Diğer Sağlık Sorularınız kategorisinde tarafından
izmir pedagog tavsiyesi? Pedagog seçimi nasıl yapılır? Pedagog seçimini etkileyen faktörler? Pedagog ücretleri ne kadar?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Pedagog seçimi nasıl yapılır? Pedagog seçimini etkileyen faktörler?

Pedagog tercihinde bulunacağınız zaman uzmanlık alanındaki sertifikalarını, uzmana diplomasını, uyguladığı psikolojik destek süreci ve mezun olduğu üniversite ve bitirmiş olduğu yüksek lisans bilgisi hakkında bilgi isteyiniz. Özellikle oyun terapisi konusunda uzmanlığı olması şahsi düşüncem çok önemlidir. Oyun terapisi, oyuncaklar aracılığı ile çocukların hislerini ifade edebilmesini sağlayan terapi çeşididir. Oyun terapisinde çocuklar, sorunlu oldukları hareket ve düşünce biçimlerinde rahat hissetmeleri sağlanarak bu sorunların üzerine odaklanılır. Oyun terapisi alanında profesyonel eğitim almış pedagoglar çocuklar için güvenli bir alan yaratmak konusunda ustalaşmış olduğundan; çocukların ailelerinin yanında iken, okulda veya başka sosyal çevrelerinde hissedemedikleri güven ve rahatlığı hissetmelerini sağlayarak çocukların daha cesaretli olmalarına imkan sağlamaktadır. Son olarak şayet google mapste yer alıyor ise buradan yorumlara göz atmayı unutmayın.

image

Pedagog muayene ücretleri?

izmir pedagog ücretleri, ankara pedagog ücretleri, antalya pedagog ücretleri, gaziantep pedagog ücretleri veya bursa pedagog ücretleri arasında çok büyük farklılıklar bulunmamaktadır. Pedagog seansları 45 dakika sürmekte 300 ile 400 TL arasında değişmektedir.

izmir pedagog tavsiyesi?

İzmirde önerebileceğim pedagog Müge Küçükgörmen dir. Hem mezun olduğu okul hem uzmanlık alanları yukarıda belirtmiş olduğum özellikleri sağlamaktadır.


İlgili sorular

1 cevap
1 cevap
26, Mayıs, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde abdullahcakilli tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
1 cevap
9, Nisan, 2022 Genel Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...