Hamilelik, Anne, Bebek Sağlığı Sorularınız kategorisinde tarafından
Bebek bezinde hangi markayı tercih edersiniz? 14 aylık 11 kilo bebeğim var. Bim bezi kullanıyordum ancak son yapılan zamlardan sonra bebek bezini değiştirmek istiyorum. Çünkü sen bir bim marketsin. Son zamlardan sonra diğer marka bezlerle fiyat olarak  hemen hemen aynı sayılabilecek hale geldi. O bim bezi o fiyatı da hak etmiyor bence. Hangi bezi tavsiye edersiniz? Ağır kokusundan dolayı Prima kesinlikle düşünmüyorum. O ağır kokuya rağmen hem de pahalı bir marka. Bebek bezi tavsiyelerinizi bekliyorum. En iyi ve ucuz bebek bezi?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Merhaba,

Sanıyorum bu ekonomik krizde hepimizin yaptığı gibi hem ekonomik hem de olabildiğince kaliteli bir bebek bezi arayışınız var. Bebeğiniz 11 kiloysa muhtemelen 5 numara kullanıyor ki büyüyüp kilo alacağını da düşününce 5 numara bebek bezi en uygunu diye düşünüyorum.

image

En iyi ve ucuz bebek bezi markası olarak size tavsiyem Sleepy Natural bebek bezini denemeniz. Sleepy Natural Bez 5 No Junior 11-18 Kg 96'lı bebek bezi şu an Migrosta 99,90 TL ebebekte ise 89,90 TL. Beğeni herkese göre farklılık gösterecektir. Sonuçta her bebeğin rahat ettiği bezde farklılık göstermektedir. Ancak firma ürününün arkasında duran bir firmadır. Bir defasında paketin birinden memnun kalmadım diye bulunduğum bir şikayette hediye bebek bezi göndermişlerdi. Son olarak sitedeki https://www.bulabilirim.com/kampanya-ve-indirimler bölümünü de takip etmenizi öneririm. Ben buradaki indirim kodları sayesinde bir hayli ucuza alışveriş yapmıştım.

tarafından
Teşekkür ederim. E bebek indirim  kodu var mıdır peki?
tarafından
Merhaba,
Size önerebileceğim sleepy bebek bezine en uygun kampanya bölgenizde istegelsin hizmet veriyor ise izmirde yaşıyorsanız IZMIR50 kodu ile 200 TL ye 50 TL indirim veya şehir ayrımı olmaksızın yeni oluşturulan üyeliklerde 120 TL ye 30 TL otomatik indirimdir. istegelsin diğer indirim kampanyaları için https://www.bulabilirim.com/5292/istegelsin-indirim-kodu linkini inceleyeblirsiniz.
tarafından
+2
Teşekkürler....

Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...