Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde tarafından
Robogil robot süpürge kullananlar yorumlarını paylaşabilir mi?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Robogil robot süpürge kullananlar

Robogil robot süpürgeler basit olarak ifade etmemiz gerekirse premium ve ekonomik olarak ikiye ayrılmakta.

Premium olarak ifade edilen modeller

  • Robogil Luna-200UV Ultraviyole Ledli lazer navigasyonlu
  • Robogil luna-200 robot süpürge lazer navigasyonlu
  • Robogil Luna-100 Kamera Navigasyonlu Robot Süpürge

Ekonomik olarak ifade edilen modeller

  • Robogil stella 500A
  • Robogil stella 500B

image

İncelememize öncelikle Robogil Stella serisinden başlayalım.

Robogil stella 500a kullanıcı yorumları / Robogil stella 500b kullanıcı yorumları

Robogil stella 500a ve Robogil stella 500b arasındaki tek fark A serisinde mop özelliği mevcutken B serisinde mop özelliğinin bulunmamasıdır. Bunun dışında her iki cihazda aynıdır. Bu nedenle Robogil stella serisini tercih edecekseniz hiç düşünmeden Robogil stella 500b modelini tercih edebilirsiniz. Çünkü şahsi düşüncem robot süpürgelerde özellikle bu başlangıç seviye mop özelliğinin hiçbir işe yaramadığıdır. Mop özelliğinin bulunması hayatınıza artı katmak bir yana dursun olumsuz senaryoları da yanında getirmektedir. Daha detaylı bilgi için Robot Süpürge Moplu Mu Mopsuz Mu? başlıklı konumuzu inceleyebilirsiniz. 

Robogil stella 500a ve Robogil stella 500b alınır mı diye soracak olursanız şahsi düşüncem her ikisini de almazdım. Robogil bildiğiniz gibi ithalatçı konumda bir firma olup yurt dışında üretilen ürünleri kendi markası ile satmaktadır. Stella da şahsi düşünceme göre alt segment ürünlerdir.

Robogil luna-200 robot süpürge kullananlar / Robogil luna-200 robot süpürge yorumları / Robogil luna-200 robot süpürge inceleme

Robogil marka bir robot süpürge satın alacaksanız direkt Premium olarak nitelendirdiğimiz Luna serisine hatta direkt Luna 200 modeline yönelmeniz daha mantıklı olacaktır. Zaten incelerseniz modeller aradaki fiyat farkının çok fazla olmadığını da görebilirsiniz. Robogil Stella serisi ile Robogil Luna 200 modeli arasında dikkati çeken ilk fark Stella serisinde 5 adede kadar haritalama hafızası mevcutken Luna 200 de 16 adete kadar harita saklama kapasitesi bulunmaktadır. Stella serisi robot süpürgeler 1.8 cm e kadar olan yükseklikleri aşabilirken Luna serisi 2 cm yüksekliği aşabilmektedir. (Özellikle engelleri aşma ve halı süpürme performansı Luna serisinin çok daha iyi) Ayrıca Luna 200 modeli 2500 PA çekim gücüne sahipken Stella 500 serisinde 2000 PA çekim gücü mevcuttur. Bir diğer farkta cihazı yöneten aplikasyonlar açısından mevcuttur. Stella serisini Tuya 3.0 ile yönetirken Luna 200 modeli çok daha basit arayüzü olan WeBack uygulaması ile yönetmektesiniz. Ancak basit kullanımı olması performans açısından daha iyi olduğu anlamına gelmemekte. Gelişmiş yönetim fonksiyonları ile kesinlikle Tuya 3.0 aplikasyonu çok çok bir iş başarmış diyebiliriz. Firmanın ilerleyen günlerde Luna serisini de Tuya 3.0 a geçirme düşüncesi olduğunu biliyoruz.

Robogil luna-200uv robot süpürge yorumları

Robogil Luna 2000 ün UV ışık eklenmiş modeli olarak ortaya çıkan Robogil luna-200uv de önermediğim modeller arasındadır. Luna 200 ü önerirken Luna-200uv modelini önermiyor olmamın nedeni de UV-C ışınlarının mikroorganizmaları ve bakterileri ölüdürüyor olmasının bilinmesinin yanında insan sağlığı hakkında ciddi tehlikeleri olduğu da düşünülmektedir. Bu nedenle Robogil luna-200uv yerine yine Robogil 200 modelini önermekteyim.

Robogil kullanıcı yorumları:

Genel değerlendirmemize gelince Robogil markasının yurt dışında Abir marka robot süpürgeleri ithal ederek kendi markası ile sattığını bilmekteyiz. Yani robogil için yerli marka düşünceniz oluşmuşsa bu düşünce sizi hataya götürecektir. Abir X6 nın 06.02.2022 tarihi itibari ile ali express te satış fiyatı 2.890 TL dir. Robogil ürünlerinin genel olarak fiyat/performans ürünleri olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Bu fiyatlara çok daha iyi ürünlere sahip olabilirsiniz. İlla robogil alacaksanız Luna 200 modelini tavsiye ediyorum. Ancak hani derler ya yiğidi öldür hakkını yeme diye Robogil markası için şimdi söyleyeceklerim tam bu söze uygun olacaktır. Robogil müşteri memnuniyeti açısından Türkiye'nin en iyi robot süpürge markası diyebilirim. Firma sizi asla yarı yolda bırakmaz. En ufak sorununuzda destek olur, teknik servisleri sorunlarınızı tam olarak anlar ve ona yönelik destek vererek sorunlarınızı en kısa sürede çözer. Kısacası sizi mutlu müşteri yapana kadar elinden gelenin fazlası ne varsa yapar. Keşke firma Türkiye pazarına gerçek anlamda premium ürünler getirse de herkes güvenerek kendilerinden bu ürünleri satın alabilse. Kısacası benim için her şeyden önemlisi teknik servis gerisi önemli değil diyorsanız Robogil markasını seçeneklerinize ekleyebilirsiniz.

Bulabilirim.com Akıllı Robot Süpürge Destek Ekibi


İlgili sorular

1 cevap
1 cevap
19, Nisan, 2022 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde ayşe tarafından soruldu
1 cevap
27, Mart, 2022 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Zeyemtu tarafından soruldu
1 cevap
26, Mart, 2022 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde indecisive tarafından soruldu
1 cevap
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...