Diğer Sağlık Sorularınız kategorisinde tarafından
Hangi elektrikli diş fırçası alınmalı? Elektrikli diş fırçası tavsiyesi?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Hangi elektrikli diş fırçası alınmalı? Elektrikli diş fırçası tavsiyesi?

Elektrikli diş fırçası kullananlar olarak yorum yaptığımızda Oral B markasının diğer markalara göre bir tık daha önde olduğunu söyleyebilirim. Bu nedenle size önerim Oral B markaları arasından seçim yapmanız.

Oral B modellerini incelediğimizde aslında makinalar arasında büyük farklılıklar olmadığını görebilirsiniz. Bütün modellerinde basınç sensörü bulunmaktadır. Model arttıkça bluetooth desteği, seyahat çantası gibi aslında dişlerinizle çokta alakalı olmayan ek faydalar geliyor diyebiliriz. Gerçi bluetooth desteği süre tutması açısından yararlı olabiliyor. Bildiğiniz gibi dişlerimizi fırçalamamız gereken süre 2 dakika olup bu süreyi ağzımız için eşit miktarda kullanmamız gerekmektedir. Bluetooth desteği burada ortaya çıkıyor. Hem süre tutmanızı hem de ağzınızdaki bir bölgeye yeterli zaman ayırdığınızda sizi uyarması bakımından etkili. Oral B nin son dönemde çıkarmış olduğu İO serisi getirmiş olduğu yenilikler ile her ne kadar hepimizi kendine hayran bıraksa da satın almadan önce yedek başlıklarının fiyatlarına göz atmanızı öneririm. Orta hatta orta üst gelir grubunu dahi zorlayabilecek yedek başlık fiyatları mevcut.

Bu nedenle size önerebileceğim fiyat/ performans Oral B modeli smart serisidir. Oral B smart serisi diş temizliği için tüm ihtiyaçlarınıza fazlası ile yeterli gelecektir. Sizler için hazırladığımı diş fırçası model karşılaştırma tablosunu aşağıda inceleyebilirsiniz.

image

Umuyoruz hangi dış fırçasını almalıyım, hangi elektrikli diş fırçası daha iyi benzeri sorularınıza yanıtlayabilmişizdir.


İlgili sorular

1 cevap
14, Mayıs, 2021 Diğer Sağlık Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
12, Mayıs, 2021 Diğer Sağlık Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
3 cevap
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...