Evdeki Sorunlara Pratik Çözümler kategorisinde tarafından
Airfryer mı actifry mı? (tefal actifry mı philips airfryer mı) Philips airfryer gerekli mi?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Airfryer mı actifry mı? (tefal actifry mı philips airfryer mı) Philips airfryer gerekli mi? 

Philips Airfryer vs Tefal Actifry: Bu aralar herkesin kafasında aynı soru dönüp duruyor Tefal Actifry mı Philips Airfryer mı? Şahsi düşüncem Philips Airfryer ürünü Tefal'in Actifry ürünün üzerine çok bir şey eklememiş. Hatta kapladığı alan gibi bazı noktalarda eksisi dahi var denilebilir. (Bu noktayı basitçe atlamayın Philips Airfryer boyutları ‎34.2 cm x 34.5 cm x 35.79 cm)  Philips Airfryer'ın, Tefal Actifry'a göre en büyük artısı ise bütün tavuk veya kek gibi ürünleri pişirebiliyor olması. (Ekmek kızartması ayrı bir güzel :) Toplam 3 dakikada ekmek kızartabiliyor) Bu arada Philips Airfryer ile bütün tavuk pişirmeye kalkacaksanız cihazı kesinlikle balkona çıkartmanız gerekmekte. O kadar duman ve koku baş edilebilecek gibi değil. Dolayısı ile sadece bütün tavuk veya kek yapabilme özelliği için bu kadar para verilir mi? Maddi durumunuz el veriyorsa neden olmasın. İddia ediyorum o bütün tavuk ömrünüzde yediğiniz en lezzetli bütün tavuk :)

image

Şimdi de iki ürün arasındaki en temel farklılığı inceleyelim. Tefal Actifry gıdaları sürekli karıştırırken Philips Airfryer da karıştırma yok. Bu özelliğin hem eksi hem de artı yönleri mevcut. Philips Airfryer ile pişirme sırasında arada bir kendinizin karıştırması gerekmekte. Ancak Tefal Actifry'ın kendi karıştırma özelliği sayesinde insan faktörüne hiç gerek kalmıyor. Bu nedenle Philips Airfryer da yemekler birbirine yapışmazken Tefal Actifry da bazen yapışma olabilmekte. İşte tüm bu farklılıklar tamamen kullanıcı tercihine göre şekil alıyor. Kısacası aradaki kabul edilemez, efsane fiyat farkına değecek bir şey bulamıyor insan. Dönüp dolaşıp Philips Airfryer'ın geniş hacmine geliyor konu. Evde 8 kişi yaşıyorsanız doğrudur Tefal Actifry size yetmeyebilir. Ancak 3 - 4 kişilik aileler için Tefal Actifry fazlası ile yetecektir. Philips Airfryer'ın bir avantajı pişirme sürelerinde ortaya çıkıyor. Tefal Actifry'a göre bir nebze daha kısa sürede ısıtmakta.

image

Sizler için Tefal Actifry ve Philips Airfryer ürünlerini tarafsız olarak incelemeye çalıştım. İnsanoğlunun doğasına hep daha iyisine, hep daha mükemmeline sahip olma dürtüsü mevcut. Ancak Philips Airfryer gerekli mi diye sorunuza yanıtım maddi durumunuz uygun ise hemen alın olacaktır. Ancak elinizde actifry varken ve airfryere ayıracağınız bütçe sizi zorlayacaksa arada çok büyük bir fark yok diyebilirim. Umuyoruz philips airfryer tefal actifry karşılaştırmasını yeteri kadar yapabilmişizdir.

Bulabilirim.com Destek Ekibi

tarafından
İkisinide kullanan biri olarak söylüyorum kesinlikle yorumlarınıza katılmıyorum tefal actifry o kadar yavaş pişiriyor ki hiçbir avantajının olmadığı gibi boşuna devasa bir yer kaplıyor kıyaslamak haksızlık olur
tarafından
Merhaba, aslında yazının geneline bakıldığında philips airfryer i övmüşüz :) yani sizinle aynı fikirdeyiz.

İlgili sorular

1 cevap
1 cevap
1 cevap
22, Haziran, 2021 Evdeki Sorunlara Pratik Çözümler kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...