Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde tarafından
Merhaba, 2+1 75 80 m2 bir evim 2 tane de kedim var, bütçem 8 9 bin TL civarlarında. En önemli kriterim bu kadar para vereceksem uzun yıllar cihazı kullanabilmek tabi ki. Bu yüzden yedek parça teknik servis satış sonrası hizmetlerde muhattap bulabileceğim bir marka almak önceliğim. Evimin neredeyse büyük çoğunluğu ince halılardan oluşuyor ve kedilerim olduğu için her yer tüy içinde bu sebeple halılardaki çekiş gücü çok önemli benim için internette günlerdir marka ve modeller arasında kayboldum, sizin önerebileceğiniz marka ve model olursa çok ama çok sevinirim.

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Merhaba;

İrobot i7 alarak gönül rahatlığı ile uzun yıllar kullanabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken İrobot i7+ değil İrobot i7 modelini tercih etmeniz. Otomatik boşaltma istasyonlu ürünlerin hepsinden uzak durun. irobot i7 hakkında her türlü bilgiye https://www.bulabilirim.com/akilli-robot-supurgeler bölümünden ulaşabilirsiniz.

Başka bir sorunuz olursa bu konu altından sorabilirsiniz.

Bulabilirim.com Akıllı Robot Süpürge Destek Ekibi
tarafından
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, bende irobot markasında karar kıldım ancak i7 mi yoksa 600lü serilerden mi alsam çok ikilemde kaldım nedeni ise i7 nin haritalaması lidar sensör olmadığı için en büyük özelliğini doğru düzgün yapamaması deniliyor kullanıcı yorumlarında; yine yerini bulmakta zorlanıyor kafası karışıyormuş.
Şöyle ki; ben evi her seferinde komple süpürmek istiyorum zaten kedilerimden dolayı, sizce aradaki 6 bin TL farka değer mi i7 ?
Çekiş gücü tabiki i7 nin daha iyi alt serilerinden ama haritalama dışında kayda değer bir fark göremedim ve en çok kafama takılan şey dediğim gibi bu kadar ücret farkına rağmen haritalama sisteminden genel olarak memnun kalınmaması.
 693 modeli 3000 TL i7 ise 9000 TL civarlarında
Yine de i7 almaya değer mi sizce ?
tarafından
i7 nin haritalaması son derece stabildir. Bilinenin aksine karanlık ortamlarda dahi son derece güzel iş çıkartır. Haritalama dediğimiz şey bir robot süpürgenin olmazsa olmazıdır. Temizlik performansına dahi etki eder. Hele ki kedi olan bir evde evet aradaki fiyat farkı kesinlikle değer. Bu işlerin içerisinde fazlası ile bulunan biri olarak söylüyorum. Bir saniye dahi düşünmeden i7 alın arkanıza bakmayın ki ben irobotun Türkiye ithalatçılarını şahsi olarak hiç sevmem :) Ona rağmen bunu söylüyorum.
tarafından
Çok teşekkür ederim sizin tecrübelerinize de güvenerek i7 alıyorum :)
tarafından
Pişman olmayacağınızı düşünüyorum. iyi günlerde kullanın.

İlgili sorular

1 cevap
26, Mayıs, 2021 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde abdullahcakilli tarafından soruldu
1 cevap
1 cevap
1 cevap
19, Nisan, 2022 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde ayşe tarafından soruldu
1 cevap
27, Mart, 2022 Akıllı Robot Süpürgeler kategorisinde Zeyemtu tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...