Diğer Sağlık Sorularınız kategorisinde tarafından
Boğazlarım çok ağrıyor. Boğaz ağrısına pastil iyi gelirmi? Boğaz ağrısına en iyi gelen pastil hangisidir? Boğaz ağrısına iyi gelen pastil önerebilir misiniz? en iyi pastil hangisi?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

En iyi pastil hangisi?

Strefen pastil yorum: Açıkçası bugüne kadar boğazlarım ağrıdığında kullandığım hiçbir pastil strefen kadar iyi gelmedi. Bana iyi gelen strefen ancak bu hastalıktan hastalığa ve kişiden kişiye göre değişmektedir. En iyi boğaz pastili benim için Strefen'dir. En doğru bilgiyi eczacınızdan veya doktorunuzdan alabilirsiniz. Ancak strefen boğaz pastilinin genel özelliklerini aşağıda açıklamaya çalıştım.

image

Strefen pastil içindekiler, Strefen pastil içeriği: Strefen içeriğinde 8.75 mg flurbiprofen içermektedir. Tatlandırıcı olarak sıvı sukroz, sıvı glukoz ve bal; koku verici olarak limon aroması ve levomentol içermektedir.

Strefen pastil ne için kullanılır?

Flurbiprofen 30 dakika içerisinde etkisini göstererek enflamasyona bağlı ağrı, ödem, sıcaklık hissi ve yanma gibi şikayetleri azaltmaktadır. 

Üst solunum yollarının enfeksiyon hastalıklarında (farenjit, larenjit, bademcik enfeksiyonu, ağız içi lezyonlar) ve boğaz cerrahisi, endotrakeal intubasyon sonrasında görülen boğaz ağrısı, boğaz şişliği ve buna bağlı yutkunma güçlüğü gibi enflamatuar şikayetlerinin giderilmesine yardımcı olmaktadır.

Strefen pastil nasıl kullanılır?

Yetişkinler ve 12 yaşından büyük çocuklarda ihtiyaca göre 3 ile 6 saatte bir pastil ağız içerisinde gezdirilerek yavaş yavaş emilir. 24 saat içerisinde maksimum 5 pastil kullanılmalıdır.

Strefen pastil çocuklarda kullanımı: 12 yaşından küçük çocuklarda endike değildir.



İlgili sorular

1 cevap
3, Temmuz, 2021 Diğer Sağlık Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
11, Mayıs, 2021 Diğer Sağlık Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
31, Ocak, 2021 Diğer Sağlık Sorularınız kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
3 cevap
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...