Teknoloji ve Yaşam kategorisinde tarafından

uygun fiyatlı cep telefonu önerisi? uygun fiyatlı cep telefonu tavsiyesi? 

İstediğim özellikler:

  • uygun fiyata android cep telefonu
  • çift hatlı uygun fiyatlı cep telefonları

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Uygun fiyatlı cep telefonu önerisi?
Uygun fiyatlı cep telefonu tavsiyesi? Uygun fiyata kaliteli cep telefonu?

Uygun fiyatlı kaliteli cep telefonları sorusuna bir gün gelipte bu soruya böyle bir yanıt vereceğim hayatımda aklıma gelmezdi. Ancak fiyatların inanılmaz artması nedeni ile size önereceğim alınabilecek en iyi telefon ne yazık ki 3000+ fiyatı ile poco x3 pro.

image

Nereden çıktı bu poco, poco marka cep telefonu alınır mı, poco hangi ülkenin markası, poco hangi ülkede üretiliyor ve daha bir çok soruyu sorduğunuzun farkındayım. Poco xiaomi nin alt markası. xiaomi ilk çıktığı zamanlar reklama bütçe ayırmadığı için fiyatı bir hayli uygundu. Ancak rekabet koşulları sonucu xiaomi markasına reklam anlamında ciddi bütçe ayırınca ortaya çıkan uygun fiyatlı cep telefonu alanındaki pazar boşluğunu poco markası ile kapatmaya çalıştı. Dolayısı ile poco aslında xiaomi markasının alt markasıdır.

image

Peki alınır mı bu poco x3 pro? İnternette fiyat performans analizi yaptıysanız karşınıza poco x3 pro dışında bir telefon çıkmadığını fark edeceksiniz. Telefon her özelliği ile üst düzey gözükmekte. Ancak fiyatının uygun olmasının reklam bütçesi dışında tabi ki bazı nedenleri var. Bunların başında ekran 2021 yılında amoled değil ips ekran olmasıdır. Amoled ekran kullanmış biri iseniz bu eski teknolojiyi yadırgamanız kaçınılmaz diye düşünüyorum. Tabi ki ips ekranların amoled ekranlara göre daha çok batarya tükettiği de bir gerçek. Ancak bu açığı hem 5160 mAh batarya ile kapatması hem de muadillerine göre ciddi fiyat avantajı olması nedeni ile kapatmış denilebilir. poco x3 pro nun kamera kalitesini incelediğimizde aydınlık yani ışığın yeterli olduğu ortamda her ne kadar beklentilerinizi bir nebze karşılıyor olsa da karanlık ortamlarda gerçekten bir hayal kırıklığı yaşatmakta. Ayrıca telefonun arka kısmının plastik olması size o kaliteli ürün duygusunu da ne yazık ki yaşatmıyor. Oyun performansı üst düzey diyebilirim. poco x3 pronun üst düzey donanımı sayesinde her oyunu sorunsuz oynayabiliyorsunuz. poco x3 pro nun en sevdiğim özelliklerinden biri ise ekran dayanıklılığının bilinen en dayanıklı cam olan Corning Gorilla Glass 6 ile sağlanmış olması. Yetmemiş telefona fabrika çıkışı cam filmi takılmış durumda ki benim için bu çok büyük bir artıdır. Ayrıca poco x3 pronun çift hatlı oluşu da çift hatlı uygun telefonlar kategorisinde üst sıralarda yer almasını sağlıyor. Kısacası 6000 tl civarı en iyi telefonlar, 6000 tl civarı telefon tavsiyesi, 6000 tl civarında alınabilecek telefonlar, 6000 tl civarı alınacak en iyi telefon sorularınızın ne yazık ki şu anda en iyi cevabı poco x3 pro dur. Çıktığı ilk günden beri ödediğiniz her kuruşun hakkını fazlası ile veren fiyat/performans tek telefon. 

tarafından
Poco x3 pro nun siyah modelinin arkası kesinlikle kötü gözükmüyor.  Hatta oldukça kaliteli duruyor. Ekran ips olması nedeni ile görüntü bir amoled ekrandaki gibi değil. Amoled resmen ips ekranı ezmiş geçmiş. Telefonu kullanırken bunu rahatlıkla fark edebiliyorsunuz. Eksilerinin yanında artıları ise inanılmaz fazla. Bu nedenle bu fiyata alınabilecek en iyi telefon diye düşünüyorum.

İlgili sorular

1 cevap
15, Şubat, 2022 Teknoloji ve Yaşam kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
8, Aralık, 2020 Teknoloji ve Yaşam kategorisinde Kafam Karıştı tarafından soruldu
1 cevap
12, Şubat, 2022 Teknoloji ve Yaşam kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
24, Mayıs, 2021 Teknoloji ve Yaşam kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
2, Şubat, 2021 Teknoloji ve Yaşam kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...