Hamilelik, Anne, Bebek Sağlığı Sorularınız kategorisinde tarafından
En iyi süt sağma makinesi hangisi? Hangi süt sağma makinası? Elektrikli süt pompası tavsiyelerinizi veya manuel süt pompası tavsiyelerinizi bekliyorum.

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

En iyi süt sağma makinesi hangisi? Hangi süt sağma makinası?

En iyi süt sağma makinesi sağma işlemini en az zamanda maksimum verimlilikle bitiren süt sağma makinasıdır. Daha önce Elektrikli Göğüs Pompası mı yoksa manuel mi? başlıklı konumuzda elektrikli göğüs pompası mı yoksa manuel göğüs pompası mı tercih etmeniz gerektiğini detaylıca incelemiştik. Bu sebepler nedeni ile manuel süt pompası tavsiye etmiyoruz. Bu yüzden olmazsa olmanız elektrikli bir göğüs pompası tercih etmelisiniz. Ayrıca alacağınız elektrikli göğüs pompasının BPS ve BPA içermemesi de çok önemlidir. Yine çok önemli konulardan bir tanesi de alacağınız göğüs pompasının mutlaka ikili olması gerekmektedir. Son olarak süt sağma makinanızın iki faz özelliği de mutlaka bulunması gerekmektedir. Tüm bu özellikleri ortaya koyduğumuzda aslında çok tercih hakkınız kalmıyor.

image

Elektrikli süt pompası tavsiye, elektrikli süt sağma pompası tavsiye

Lansinoh Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası tüm ihtiyaçlarınızı sorunsuz karşılacaktır. Alttaki videoda Lansinoh Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası tanıtımını izleyebilirsiniz.



Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...