Teknoloji ve Yaşam kategorisinde tarafından
saç düzleştirici tavsiyesinde bulunmanız mümkün müdür? Saç düzleştirici önerileri bekliyorum. Teşekkürler.

1 cevap

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

Merhabalar,

Saç düzleştirici alırken dikkat etmeniz gereken en önemli özellik her üründe olduğu gibi güvenilir markalardan seçim yapmaktır.

Ürün seçimine gelirsek plakaların geniş olması benim için çok önemli. Geniş plakalar uzun telli ve kalın saçlarda çok daha kısa sürede şekil verilmesini sağlıyor.

İkinci önemli özellik ise sıcaklık ayarının olması. Saça gerektiğinden fazla ısı verilmesi saçınızın sağlığını kaybetmesine yol açabilir. Aynı şekilde standart sıcaklık sizin saçınıza az da gelebilmekte. Bu sebeple sıcaklık ayarı özelliği çok önem taşımakta.

Üçüncü önemli nokta ise bu tarz ürünlerde uzun garanti süresini çok önemli buluyorum. Para verdiğiniz malın arkasında duran satıcılardan almanız daha mantıklı.

Bir diğer konu ise son dönem bir çok markanın çıkartmış olduğu keratin katkılı seramik plakların mantıklı bir tercih olduğunu düşünmüyorum. Saç düzleştirme işlemi sırasında saça vereceği keratin miktarının çok daha fazlasını bir çok yol ile zaten alabiliriz.

image

Size önereceğim, tavsiyede bulunacağım marka 4 yıl efsane garanti veriyor olması ve saç düzleştirici ürünlerinin çok kaliteli olması nedeni ile Arzum olacaktır. Özellikle üst segment ürünü olan AR582 Buka İyonlu Saç Düzleştirici çok iyi performans sergiliyor. Arzum ar582 kullananlar çok olumlu yorumlar yapmakta.


İlgili sorular

1 cevap
1 cevap
1 cevap
19, Şubat, 2021 Teknoloji ve Yaşam kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...