Hukuk ve Sigorta Alanındaki Sorular kategorisinde tarafından
Abant sudan 120 TL depozito vererek cam damacana satın aldım. Daha sonra iade etmek istediğimde hiçbir şekilde iade alamadılar. Aramadığım hiçbir yer kalmadı. Müşteri hizmetleri kesinlikle yanıt vermiyor. Hakkım olanı alabilmek için ne yapmam gerekmekte?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Öncelikle her zaman yaptığımız gibi sikayetvar sitesine şikayetinizi yazın. Orası ile ilgilenmiyor olsalar da en azından başkaları mağdur olmasın. Abant Su'yun sahibi Kaya Holding'dir. Hakkınızı öncelikle holdinge ait +90 (212) 872 55 91 numaralı telefonu arayarak talep edin. Yetkili ile görüşmek istediğinizi durumu aktarın. Çözüm bulunmaz ise haklarında savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı belirtin. Hakkınızı hala alamadıysanız eş zamanlı olarak edevlet üzerinden hem tüketici hakem heyetine şikayet edin hem de cimeri açarak ihbar sekmesini seçin ve aşağıdaki gibi şikayet dilekçesini doldurarak gönderin.


xx.xx.xxxx tarihinde genel müdürlük adresi Küçük Piyale Mahallesi Piyalepaşa Bulvarı Ağaç Köprü Sokak No:24 Kasımpaşa Beyoğlu-İstanbul / Türkiye olan Abant Su firmasından 444 0 743 numaralı telefonu arayarak sipariş verdim ve depozito bedeli ödeyerek cam damacana su satın aldım. (Ekteki resimlerde abant suya ait web sitesinde yer alan ayrıca mobil aplikasyonunda yer alan ödeme belgemi görebilirsiniz.) Cam damacanayı iade etmek istediğimde firma hiçbir şekilde tarafıma dönmemiştir.

Daha sonra internet araştırması yaptığımda aynı durumda sayısız mağdur olduğunu tespit etmiş bulunmaktayım. Firma bu davranışını sürekli hale getirerek kazanç sağlamaktadır. 

KANITLAR: Ekte bulunan resimler ve diğer mağdur beyanları

Mağdur 1: sikayetvar.com/abant-su/abant-su-damacana-iadesi-almiyorlar

Mağdur 2: sikayetvar.com/abant-su/abant-su-depozitoyu-eksik-veriyor

Mağdur 3: sikayetvar.com/abant-su/abant-su-depozitonun-anlamini-bilmeyen-firma

Mağdur 4: sikayetvar.com/abant-su/abant-su-depozito-parasini-odemiyor

Mağdur 5: sikayetvar.com/abant-su/abant-su-cam-damacana-depozito-iadesi-1

Mağdur 6: sikayetvar.com/abant-su/abant-su-depozitonun-anlamini-bilmeyen-firma

SONUÇ VE İSTEM    : Yukarıda açıklanan yine sayın Cumhuriyet Başsavcılığınca kendiliğinden araştırılacak nedenlerle, kuşkulu ya da kuşkulular hakkında kamu davası açılmasına, karar verilmesini saygıyla arz ve talep ederim

Firma web adresi: abantsu.com.tr

Firma iletişim adresi: abantsu.com.tr/tr/bize-ulasin


Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...