Evdeki Sorunlara Pratik Çözümler kategorisinde tarafından
Doğtaş mobilya kaliteli mi? Doğtaş Mobilya Alınır Mı? Doğtaş Mobilya Kullanıcı Yorumları

1 cevap

+2 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Doğtaş Mobilya kaliteli mi? Doğtaş Mobilya Alınır Mı?

Öncelikle Doğtaş'ın kaliteli olduğunu düşünelim. Kurulumu kim yapıyor? Taşeron Logismart. Sizden ricam yazıya devam etmeden önce Logismart'ı şikayetvar sitesi üzerinden bir inceleyin.

İncelediyseniz yazımıza devam edelim. Olmaz ya zamanında ürünleriniz teslim edildi ki daha zamanında teslim edilen bir ürün duymadım. Hadi oldu da kurulumu bir tarafları kırıp dökmeden sorunsuz gerçekleştirdiler. Mobilyanızda sorun yaşadığınızda kim geliyor bilin bakalım? Logismart :) Tam tahmin ettiğiniz gibi onarım süreci de Logismartta. Yani anlayacağınız Doğtaş mobilya çalışanları oturmuş İstanbul'da ki koltuklarına ürünü veriyorlar Logismart'a ondan sonrası Allah yardımcınız olsun. Eskidendi o Doğtaş kalitesi sağlamlığı. Açın şikayetvara bir göz atın. Ürünler alanın elinde kalıyor. Hadi sorun her şeyde olur. Ama firma ürünlerinin arkasında kesinlikle durmuyor. Sorun yaşamak istemiyorsanız doğtaştan uzak durmanızı tavsiye ederim.

tarafından
Doğtaş yemek masası takımı almıştım. Pandemiye kadar hiç kullanılmadı diyebilirim. Pandemiden sonra kullanmaya başladık. Alalı tam 2 yıl 1 ay olmuştu. Koltuklardan inanılmaz ses geliyordu. Garantisi de bitmişti. Kalakaldık öyle. Firmanın düşüncesine göre her 2 yılda bir yemek masası takımı değiştirmemiz gerekiyor anlaşılan.

İlgili sorular

1 cevap
25, Aralık, 2020 Teknoloji ve Yaşam kategorisinde Arı abi tarafından soruldu
1 cevap
9, Aralık, 2020 Teknoloji ve Yaşam kategorisinde SeCciL tarafından soruldu
1 cevap
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...