Gastronomi ve Mutfak Sanatları kategorisinde tarafından
Novella dondurmanın tadı nasıl deneme şansınız oldu mu? Novella dondurma incelemesi ve novella dondurma yorum yapabilir misiniz?

1 cevap

+1 oy
tarafından
 
En İyi Cevap

image

Novella dondurmanın tadı tam olarak ekşimsi hayal kırıklığı. Ekşimsi lezzeti fiyatının pahalılığından, hayal kırıklığı lezzeti ise tadından geliyor. Öncelikle çok merak edilen lotus bisküvili dondurma hakkında yorum yapayım. Bisküvisini alıp buzluğa koyun sonra tüketin aynı lezzet. Ne bekliyordun derseniz, dondurma içerisinde lotus bisküvi parçaları olmalıydı en başta. Bir diğer ürünü olan karamela fıstık yani tuzlu karamelli yer fıstıklı dondurma çeşidine baktığımda üstüne koydukları yurdum karameli dışında dondurma kesinlikle benim damak tadıma hitap etmiyor. İçeriğine aşağıda göz atarsanız özellikle lotus bisküvili çeşidinin gerçekten şahsım adına zehir niteliğinde olduğunu söyleyebilirim. Bir gıda ürünü ne kadar zararlı olabilir diye sorsanız ancak bu kadar derim. Gerçekten bu dondurmalara para vereceğinize https://www.bulabilirim.com/716/en-iyi-hazir-dondurma-markasi-hangisi linkinde incelemesini yaptığımız dondurmaları deneyin.

Novella Karamela Fıstık içindekiler: Yağlı pastörize süt, pancar şekeri, tuzlu karamel (% 4,34), yerfıstığı(% 5,21), keçiboynuzu gamı, tuz yağlı çeşnili dondurma (süt yağı % 8,2)

Novella lotus bisküvili dondurma içindekiler: Yağlı pastörize süt, krema, pancar şekeri (% 20), karamelize bisküvi (buğday unu, bitkisel yağ (palm, kolza), kabartıcı (sodyum hidrojen karbonat), soya unu, tuz, tarçın), keçiboynuzu gamı, yarım yağlı çeşnili dondurma (süt yağı % 6,5)


İlgili sorular

1 cevap
20, Mart, 2022 Gastronomi ve Mutfak Sanatları kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
2, Ağustos, 2021 Gastronomi ve Mutfak Sanatları kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
2 cevap
27, Haziran, 2021 Gastronomi ve Mutfak Sanatları kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
1 cevap
26, Haziran, 2021 Gastronomi ve Mutfak Sanatları kategorisinde Sorularım Var tarafından soruldu
Bulabilirim.com

Sorularınızı konusunda uzman kadromuz ve diğer kullanıcılarımızla çok kısa sürede cevaplıyoruz.

16,572 soru

16,750 cevap



...